Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

És un equip belga d'exploradors i escaladors de grans parets. Amb aquest objectiu han viatjat a diferents llocs del planeta per buscar les millors parets verges per obrir-hi noves vies. Algunes en espais mítics de l'escalada com La Torre Central del Paine (Patagònia) o El Gran Capitan (Yosemite). A Baffin, fa menys d'un any, en van obrir fins a cinc en una expedició. Ara acaben d'arribar de Groenlàndia, a on han obert tres noves rutes i han escalat parets inèdites de 400 metres de recorregut. La peculiaritat d'aquesta expedició és que l'aproximació als objectius l'han hagut de fer navegant en veler.

Els germans Favresse i Villanueva ens mostraran les seves darreres gestes i projectaran l'audiovisual Asagard Jamming, una història d'escalada de 45 dies, 0 nits, 600 quilòmetres a peu, protagonitzada per quatre nois i una noia -la catalana Sílvia Vidal- enmig d'ossos polars, a la illa de Baffin (Canadà). Aquest documental ha guanyat dos premis en el festival de muntanya de Trento i dos més en el d'Eslòvenia.

Les seves conferències i projeccions són un espectacle ja que interpreten la seva pròpia banda sonora. I és que quan surten de viatge, a la motxilla, el primer que hi posen és el charango (guitarra boliviana), el flautí i l'acordió.

de 24/11/2010 21:00 a 25/11/2010 00:00