Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’MTE amb el dia Internacional dels Museus

Del 14 al 18 de maig tens una cita ineludible: siguis on siguis podràs afegir-te a la celebració del Dia Internacional dels Museus, un esdeveniment mundial organitzat anualment per l’ICOM (el Consell Internacional dels Museus).

l’MTE s’uneix a aquesta 33a edició que es presenta sota el lema "Museus i memòria", i ho fa amb una programació farcida de propostes: jornades de portes obertes, itineraris i la màquina del Mes.

Els dies 14, 17 i  18 de maig el Museu obre les seves portes de forma gratuïta.  Paral·lelament del 14 al 21 de maig  es mostrarà una peça única, la màquina d’escriure Minerva,  i la realització de l’activitat  familiar “Els pares de la Tècnica”.  

Descobreix les interioritats d’una Màquina de bronze fabricada a Itàlia l’any 1923 i dedicada a la deessa Minerva i descobreix amb l’activitat “Els Pares de la Tècnica”, de forma lúdica i atractiva, la història d’alguns dels objectes més representatius de la col•lecció Padrosa-Pierre. Una visita al museu et permetrà reviure les primeres passes de la mecanització de la vida.

de 14/05/2011 10:10 a 21/05/2011 00:00