Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Manel es converteixen en personatges teatrals, en aquest espectacle que tracta la fast-fama d’aquest grup de música de l’escena catalana actual.

Els guapos són els raros és la història del Toni, el Bernat i en Marcel. Una comèdia que ens parla de l’èxit i del fracàs, de l’ambició, de les cares de la fama, de com la televisió i els grans esdeveniments mediàtics ens han modificat i ens modifiquen, però també parla de la crueltat de la nostra societat jerarquitzada des del moment en que naixem. El nom que et posen els pares, el color dels cabells o la forma del teu nas poden decidir en quin sac et posen a l’escola: els “guays” o els “nerds”. Però per què és així?

Intèrprets: David Anguera, Ricard Farré, Martí Salva i Enric Cambray 
Direcció i dramatúrgia: Enric Cambray 
Durada: 1 h 30 min

Els Manel es converteixen en personatges teatrals, en aquest 
espectacle que tracta la fast-fama d’aquest grup de música 
de l’escena catalana actual.
Els guapos són els raros és la història del Toni, el Bernat i 
en Marcel. Una comèdia que ens parla de l’èxit i del fracàs, 
de l’ambició, de les cares de la fama, de com la televisió i 
els grans esdeveniments mediàtics ens han modificat i ens 
modifiquen, però també parla de la crueltat de la nostra 
societat jerarquitzada des del moment en que naixem. El nom 
que et posen els pares, el color dels cabells o la forma del 
teu nas poden decidir en quin sac et posen a l’escola: els 
“guays” o els “nerds”. Però per què és així?
Intèrprets: David Anguera, Ricard Farré, Martí Salva i Enric Cambray 
Direcció i dramatúrgia: Enric Cambray Durada: 1 h 30 mEls Manel es converteixen en personatges teatrals, en aquest espectacle que tracta la fast-fama d’aquest grup de música de l’escena catalana actual.Els guapos són els raros és la història del Toni, el Bernat i en Marcel. Una comèdia que ens parla de l’èxit i del fracàs, de l’ambició, de les cares de la fama, de com la televisió i els grans esdeveniments mediàtics ens han modificat i ens modifiquen, però també parla de la crueltat de la nostra societat jerarquitzada des del moment en que naixem. El nom que et posen els pares, el color dels cabells o la forma del teu nas poden decidir en quin sac et posen a l’escola: els “guays” o els “nerds”. Però per què és així?Intèrprets: David Anguera, Ricard Farré, Martí Salva i Enric Cambray Direcció i dramatúrgia: Enric Cambray Durada: 1 h 30 min

14/02/2014 de 21:00 a 22:00