Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A mitjans dels anys 60 del segle passat es va crear la sala de festes Don Quijote, coneguda més endavant com la discoteca Quixot’s, en un solar a la plaça Triangular de Figueres.

  • Adreça

    Sala d'exposicions l'Escorxador

A mitjans dels anys 60 del segle passat es va crear la sala de festes Don Quijote, coneguda més endavant com la discoteca Quixot’s, en un solar a la plaça Triangular de Figueres. Va esdevenir un referent a la ciutat, també com un espai polivalent on, a més de balls i música, s’organitzaven diferents actes culturals. En ella hi destacaven uns panells amb il·lustracions d’escenes del Quixot de la mà de l’artista Joan Jové, que ocupaven uns cent metres lineals.

Més de mig segle després, aquestes il·lustracions surten del magatzem d’on estaven guardades, gràcies al projecte d’enriquiment cultural de l’alumnat de l’Institut Ramon Muntaner i sota la direcció del catedràtic Joan Manuel Soldevilla. Aquesta exposició és el resultat de la tasca multidisciplinari de l’alumnat, treballant tots els aspectes que són necessaris en la producció i comissariat d’una exposició.

Exposició comissariada per l’alumnat del projecte d’enriquiment cultural de l’Institut Ramon Muntaner.

de 29/04/2023 a 17/09/2023