Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Imagineu-vos que agafem els personatges d’un drama polític de Shakespeare i els transformem en fitxes de joc sobre un tauler. Ara imagineu-vos que formem quatre equips i els asseiem al voltant del tauler. Com que, evidentment, ja no vivim en els temps de Shakespeare, cada equip representa un partit polític actual. I el que està en joc és el poder. Un poder que cal conquerir, exercir i conservar, per tots els mitjans possibles.

  • 'El candidato (o candidata)'
  • 2024-06-02T11:00:00+02:00
  • 2024-06-02T23:59:59+02:00
  • Imagineu-vos que agafem els personatges d’un drama polític de Shakespeare i els transformem en fitxes de joc sobre un tauler. Ara imagineu-vos que formem quatre equips i els asseiem al voltant del tauler. Com que, evidentment, ja no vivim en els temps de Shakespeare, cada equip representa un partit polític actual. I el que està en joc és el poder. Un poder que cal conquerir, exercir i conservar, per tots els mitjans possibles.
  • Adreça

    Teatre el Jardí

  • Preu

    10 €

A El candidato (o candidata) es convida les espectadores a transformar-se en jugadores i prendre el control del tauler de joc polític: un joc de taula que reflexiona sobre els mecanismes del poder. Durant el curs d’una partida en què es debat, es dubta, s’escolta i s’assassina sense concessions, el so, la llum i el vídeo reaccionen a les jugades i van modelant l’atmosfera d’una lluita sense concessions pel poder. Basat en un joc de taula que va existir realment en l’agitat context polític del maig del 68, aquest espectacle es planteja com una experiència en què l’espectador pren un rol actiu en la proposta.
 
Guanyador del Premi del Públic al Festival Fast Forward de Dresden 2022.
Proposta programada en el marc del festival 'Això al poble no li agradarà', festival d'arts vives a comarques gironines.
 

02/06/2024 11:00