Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aleksei i el seu amic Mikhail intenten escapar de Bielorússia per arribar a França, just abans d’arribar a la seva destinació Mikhail perd la vida. Aquest és el punt de partida de l’òpera prima de ficció del director italià Giacomo Abbruzzese.

  • 'Disco boy' amb Cineclub Diòptria
  • 2024-02-15T20:30:00+01:00
  • 2024-02-16T20:29:59+01:00
  • Aleksei i el seu amic Mikhail intenten escapar de Bielorússia per arribar a França, just abans d’arribar a la seva destinació Mikhail perd la vida. Aquest és el punt de partida de l’òpera prima de ficció del director italià Giacomo Abbruzzese.

“Disco boy” s’estructura en tres parts molt diferenciades. Primerament, el protagonista de la pel·lícula intenta reconduir la seva odissea personal allistant-se a la Legió Estrangera per tal de guanyar una nacionalitat que li retorni la identitat que ha perdut, que el lligui a alguna cosa per tal de desfer-se de la condició de mort en vida que arrossega. En la segona part, es presenta la història del segon protagonista del film, Jomo, líder d’un grup armat que lluita contra les multinacionals petrolíferes al Delta del Níger. Per últim, la coincidència d’ambdós protagonistes, que s’ajunten en el pla físic quan Aleksei és enviat al Níger per alliberar ostatges francesos retinguts pel grup de Jomo; i en el pla espiritual per la coincidència en el dubte existencial.

15/02/2024 20:30

Etiquetes

cineclub cinema