Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Què passa quan posem un piano al carrer? T’atreviràs a tocar-lo? L’Ajuntament de Figueres amb la col.laboració de la Biblioteca Fages de Climent, Casa de la Música de les Comarques Gironines i Pianos Font & Roca et convidem a participar en aquesta experiència pel dia de la música.

  • Dia de la Música: Piano al carrer. Tu també toques?
  • 2018-06-21T17:00:00+02:00
  • 2018-06-21T18:00:00+02:00
  • Què passa quan posem un piano al carrer? T’atreviràs a tocar-lo? L’Ajuntament de Figueres amb la col.laboració de la Biblioteca Fages de Climent, Casa de la Música de les Comarques Gironines i Pianos Font & Roca et convidem a participar en aquesta experiència pel dia de la música.

DIA DE LA MÚSICA - FIGUERES

Dijous 21 de juny 2018. De les 17h a les 21h. Plaça del Sol - Davant la Biblioteca Fages de Climent   DIA DE LA MÚSICA : PIANO AL CARRER. Tu també toques?   El piano, l’instrument més complert del món, tothom el coneix, tothom l’ha escoltat. Molta gent el toca: clàssica, jazz, blues, contemporània,etc. Dins una orquestra, una banda, o com a solista. A 2 mans o a 4 mans. Al menjador de casa, en un club de jazz , en una sala simfònica, però ....   Què passa quan posem un piano al carrer? T’atreviràs a tocar-lo?   L’Ajuntament de Figueres amb la col.laboració de la Biblioteca Fages de Climent, Casa de la Música de les Comarques Gironines i Pianos Font & Roca et convidem a participar en aquesta experiència pel dia de la música.   Una acció coordinada i produïda pel músic figuerenc Joanjo Bosk on La prestigiosa marca de pianos catalana Font & Roca ens portarà un magnífic piano de cua vermell, per tal que vingueu a expressar-vos musicalment.   Una acció oberta a totes les escoles de música de la ciutat. Tant li fa si ets novell, si ets professional , si tens un títol o toques d’oïda. Vine i toca el piano. Que soni la música!!   +INFO: suportkultural@gmail.com T. 667 06 54 01

Dia: Dijous 21 de juny

Hora: 17h a les 21h

Lloc: Davant la Biblioteca Fages de Climent

21/06/2018 de 17:00 a 18:00

Publicat a

  • Cultura