Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cia de Dansa El Paller. 10è aniversari de trajectòria professional a través de la producció. Projecte premiat Beca Agita.

El temps de la papallona és una metàfora sobre el pas del temps. Com en tot procés de metamorfosi, la importància rau en la transformació i en el coneixement que comporta. Episodis, històries inacabades, salts i traumes en cada canvi, creixement, reflexió, trencament i empenta, tot això forma part del procés de creació que fa la natura, del procés de metamorfosi i del procés de creació cultural que experimenten els humans. El mateix procés que ha dut a terme la Cia. de Dansa Contemporània El Paller al llarg dels seus deu anys de trajectòria artística, i que ara li permet ser a l’escenari amb la dansa improvisada dels ballarins i la música experimental que els acompanya.

Creació i interpretació musical: Pau Marcos i David Codina

Creació i interpretació de moviment: Anna Morera, Isidre Rebenaque, Dolo Yglesias i Emma Teixidor

Idea i direcció: El Paller (Dolo Yglesias i Emma Teixidor, amb la col·laboració de Pau Marcos, David Codina, Anna Morera, Isidre Rebenaque i Ron de la Fuente)

Durada: 50 min

Dia: Dissabte 12 de novembre

Hora: 21 hores

Lloc: Sala La Cate

Preu: 6 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de la Sala La Cate

12/11/2016 de 21:00 a 22:00

Publicat a

  • Cultura