Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dansa expressiva amb la companyia de dansa Agitart.

AGITART’educa proposa una trobada de ballarins professionals i de futurs ballarins compartint un mateix escenari i mostrant les seves habilitats en el moviment i en l’escena. Intercanvi i diàleg entre una companyia professional i la comunitat educativa de Figueres i rodalies, amb la participació i col·laboració dels alumnes d'ESO i batxillerat de l'Institut Alexandre Deulofeu.

AGITART’educa és el programa educatiu de la Companyia AGITART, amb seu a la ciutat de Figueres. Podeu trobar més informació a www.agitartcompanyia.com.

Intèrprets: Ballarins de la Companyia AGITART, alumnes de l’Institut Alexandre Deulofeu i alumnes del Centre Cívic Joaquim Xirau (Centre Cívic Creu de la Mà)/ Direcció companyia: Gianluca Vincentinni i Roger Fernández / Coreografia: Roger Fernández/ Assistents de coreografia: Ashleigh Musk, Aina Gargallo, Georgina Aviles Sarrias / Coordinadora AGITART’educa: Gemma Cuartero/ Amb el suport de: Ajuntament de Figueres, Figueres a Escena, AGITART i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya / Durada: 1 h 

Dia: Dissabte 28 de maig

Hora: 21 hores

Lloc: Teatre Municipal el Jardí

Preu: 5 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí. 

28/05/2016 de 21:00 a 22:00

Publicat a

  • Cultura