Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conversa amb els directors i dramaturgs Jordi Casanovas, Pau Miró i Iván Morales.

Una reflexió compartida sobre la dramatúrgia catalana i la creació a través de l’experiència escènica de tres autors i directors que aporten noves oportunitats al nostre univers de valors. Parlem amb part d’una generació que ha contribuït a renovar l’escena teatral, a augmentar la creativitat al nostre territori i a crear espectadors actius, amb l’obra com a representació d’un temps, d’una ànima col·lectiva en constant evolució. L’impuls d’aquesta fornada fa que el panorama teatral no pari mai de reinterpretar-se i obre noves vies per connectar amb el públic i la realitat més immediata.

Jordi Casanovas: Dramaturg. Director teatral. (Vilafranca del Penedès, 1978) Port Arthur, Idiota, Vilafranca, Ruz- Bárcenas; Una història catalana, Premi Butaca al millor text teatral 2011; Pàtria, Premi Ciutat de Barcelona de Teatre 2012; La revolució, Premi Butaca al millor text teatral 2009; la trilogia Wolfenstein, Tetris i City/Simcity, Premi de la Crítica de Barcelona a la revelació de la temporada. Per al 2017, prepara, amb David Bagés, un biopic teatral de ficció sobre l’expresident Pujol.

Pau Miró: Actor. Director. Dramaturg. (Barcelona, 1974)Victòria (TNC) amb Emma Vilarasau, Jordi Boixaderas, Pere Arquillué i Mercè Arànega; Terra Baixa interpretada per Lluís Homar; Dones com jo (T de teatre); Els Jugadors, Premi Butaca al millor text 2012; La trilogia animal, Premi de la Crítica Teatral de Barcelona al millor text; Bales i Ombres, Plou a Barcelona amb cinc nominacions als Butaca, millor text estranger Premis Ubú i traduït al castellà, italià, francès, portuguès, polonès i anglès.

Iván Morales: Actor. Autor. Director teatral.(Barcelona, 1979) Sé de un lugar, Premi Butaca al millor espectacle de petit format 2012; Cleòpatra, nominada als Premis Butaca al millor text teatral; Sueño de una noche de verano, versió de Deisy Portaluppi; Pares Nostres, de la Companyia Indòmita. Prepara l’adaptació teatral de la sèrie de Juanjo Sáez Arròs covat, i el proper espectacle de la seva companyia Prisamata Esmorza amb mi. El 2017 estrenarà A skull in Connemara, de Martin MacDonagh.

Més informació de les Converses al Jardí a www.figueres.cat/conversesaljardi

Dia: Divendres 25 de novembre

Hora: 20 hores

Lloc: Teatre Municipal el Jardí

25/11/2016 de 20:00 a 21:00

Publicat a

  • Cultura