Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conversa amb cinc professionals: Àngels Bassas, Tena Busquets, Magda Puyo, Elisenda Roca i Marga Troguet. Moderadora: Txe Arana (actriu, comunicadora i coordinadora de les converses)

Si ens preguntem on són les dones del teatre comprovem que s’ha fet un important camí en l’àmbit de la igualtat en la creació i la producció artística i intel·lectual del nostre país. Durant les darreres dècades han sorgit i s’han consolidat actrius, directores, productores i guionistes que han obtingut el reconeixement del públic. Cada cop trobem més experiència amb nom de dona al capdavant de la creació, la direcció artística i la gestió cultural, com en molts altres àmbits. Però oferir espais d’opinió més igualitaris continua sent tan necessari com reflectir la realitat cultural des de diferents punts de vista. En aquest cas, comptem amb el testimoni i la visió de cinc grans professionals amb un enorme bagatge i experiència en l’escena del nostre país.

Àngels Bassas: Actriu. Escriptora. Professora d’Art Dramàtic.
Tena Busquets: Responsable d’arts escèniques de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot. Direcció artística del Teatre Principal d’Olot i del festival Sismògraf.
Magda Puyo: Directora General de l’Institut del Teatre. Actriu. Directora teatral.
Elisenda Roca: Periodista. Escriptora. Directora teatral.
Marga Troguet: Gestora Cultural. Directora del Teatre Municipal l’Escorxador de Lleida (1998-2015). Membre fundadora de l’Associació d’Espectadors i Amics de les Arts Escèniques de Catalunya.

Més informació de les Converses al Jardí a www.figueres.cat/conversesaljardi

Dia: Dimecres 23 de novembre

Hora: 20 hores

Lloc: Teatre Municipal el Jardí

23/11/2016 de 10:00 a 11:00

Publicat a

  • Cultura