Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conversa amb l'actor David Bagés i el director i actor Marc Martínez. Moderadora: Txe Arana (actriu, comunicadora i coordinadora de les converses)

Els dos són actors i amics des que encara no tenien ni sentit comú. Dues trajectòries paral·leles durant 30 anys de professió i mai els ha fallat l’amistat. La feina, ja és una altra cosa... Un cara a cara molt particular entre dos grans amics i actors en el seu espai natural de creació. “El teatre és l’espai on ens sentim lliures i on adquirim el superpoder de ser escoltats”.

Marc Martínez: El secret de la nostra amistat és la fidelitat. El David, “El Nene”, és com el meu germà. És una persona sensible, valenta, íntegra, divertida. Una bona persona i un gran actor. Però també he de confessar que continuem essent amics perquè no hem tornat a treballar plegats des de La Plaça del Diamant al TNC. Ens vam prometre que riuríem molt i que, per damunt de tot, preservaríem la nostra amistat.

David Bagés: Ens va unir una mateixa manera de concebre la interpretació i la vida. Ens assemblem molt en la manera de veure el món i la cultura. Als dos ens agrada provocar per despertar consciències i, sempre que podem, ho apliquem als nostres treballs. Sempre he envejat la capacitat de reinventar-se que ha tingut el Marc en les seves múltiples facetes que té per transmetre cultura. Jo només he tocat un pal.

Més informació de les Converses al Jardí a www.figueres.cat/conversesaljardi

Dia: Dijous 24 de novembre

Hora: 20 hores

Lloc: Teatre Municipal el Jardí

24/11/2016 de 20:00 a 21:00

Publicat a

  • Cultura