Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimecres 15 d'abril, a les 20.30h, a l'Auditori dels Caputxins concert de música antiga amb 'Ensemble O vos omnes: Heinrich Schütz. Temps de passió'. Organitza Joventuts Musicals de Figueres.

L’Ensemble O Vos Omnes és un dels grups vocals de música antiga amb més projecció de Catalunya. Des dels seus inicis ha tingut una sensibilitat especial per a la música de Schütz. Per això li dedica un programa monogràfic amb algunes de les composicions més belles del gran mestre alemany, precursor de Bach.

PROGRAMA - Heinrich Schütz. Temps de passió

H. Schütz: Das Ist Mir Lieb (Salm 116)

H. Schütz: Passionmotetten

H. Schütz: Herr, Nun Lässest Du Deinen Diener In Friede Fahren, SWV 281

H. Schütz: Selecció de la Geistliche Musik

H. Schütz: Números finals de les passions segons Lluc, Mateu i Joan

Intèrprets: Maria Pujadas, Helena Botella, Àngels López i Maria Mauri (sopranos); Beverly Green, Marc Díaz, Marc Guerris i Judit Almúnia (contralts); Bruno Anguera, Raul Martínez, Josep Lluís Moreno i Víctor González (tenors); Francesc Ortega, Gerard Ramos, Ferran Corral i Andrés Moya (baixos); Dani Espasa (orgue) i Maria Elena Medina (violoncel) / Direcció: Xavier Pastrana / Preu: 6 €. Socis de Joventuts Musicals de Figueres, entrada gratuïta. Venda d’entrades anticipades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com, i el mateix dia de la funció a la taquilla de l'Auditori dels Caputxins.

Dia: Dimecres 15 d'abril

Hora: 20.30 hores

Lloc: Auditori dels Caputxins

15/04/2015 de 20:30 a 21:30