Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El vespre del 7 de març, vigília de la celebració del Dia Internacional de les Dones, des de la Biblioteca de Figueres ens sumarem a la commemoració de l’Any Abelló, reivindicant la figura d’aquesta dona fonamental de la cultura catalana amb l’espectacle basat en els seus poemes.

  • Concert de Mirna Vilasís 'Espero meravelles'
  • 2018-03-07T19:30:00+01:00
  • 2018-03-07T20:30:00+01:00
  • El vespre del 7 de març, vigília de la celebració del Dia Internacional de les Dones, des de la Biblioteca de Figueres ens sumarem a la commemoració de l’Any Abelló, reivindicant la figura d’aquesta dona fonamental de la cultura catalana amb l’espectacle basat en els seus poemes.

Enguany, coincidint amb el centenari del naixement de la poeta i traductora, es commemora l’Any Montserrat Abelló. Referent de les lletres catalanes, al llarg del 2018, es reivindicaran les vessants d’Abelló com a poeta, traductora, defensora del feminisme i el seu compromís de país.

La cantant Mirna Vilasís va arribar a conèixer la dimensió més profunda i humana d’Abelló, la que només es pot assolir a través de vincles com l’amistat que les va unir durant molts anys. Tan forta era aquesta amistat, que poeta i cantant van arribar a treballar plegades en una producció conjunta, un espectacle musical basat en l’obra de la poeta. Un projecte engrescador en què totes dues van treballar fins poc abans de la mort d’Abelló. 'Espero meravelles' és el testimoni d’aquest projecte. Tretze poemes de Montserrat Abelló, cantats per Mirna Vilasís i musicats per Xavi Múrcia. Versos que ja han esdevingut eterns i que Vilasís trasllada a les cristal·lines aigües del folk, el jazz i la cançó d’autor. Un homenatge a un dels grans noms de la cultura de casa nostra i la reafirmació de la transcendència i la transversalitat de la seva obra.

Dia: Dimecres 7 de març

Hora: 19:30 hores

Lloc: Biblioteca Fages de Climent

07/03/2018 de 19:30 a 20:30

Publicat a

  • Cultura