Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'Carmina Burana' de Carl Off, dirigida per Josep Prats i interpretada per les corals Cantiga i Sinera i els cors del Festival Corearte, acompanyats per dos pianos i percussió.

Carmina Burana és un conjunt de 228 textos goliardescos (segle XIII) escrits en llatí, tret d’alguns en alemany medieval, que inclouen poemes, quadres escènics i cançons. Carl Orff va compondre l’obra a partir d’una selecció de 24 d’aquests textos en una versió molt efectista per a cor i orquestra simfònica. El resultat és una música espectacular, amb gran volum d’orquestra i amb una presència destacada de la percussió, la qual ha estat utilitzada en algunes pel·lícules, espots publicitaris i documentals, fet que l’ha convertida en una de les obres més populars del repertori simfonicocoral. La versió que ofereixen les corals Cantiga i Sinera i els cors del Festival Corearte, sota la direcció general de Josep Prats, és una proposta reduïda per a dos pianos, percussió, solistes i cor.

Intèrprets: Ulrike Haller (soprano), Jordi Domènech (contratenor), Toni Marsol (baríton), Josep Surinyac i David Malet (pianos), Percussions de Barcelona (percussió) i Coral Cantiga (cor) / Direcció musical: Josep Prats /Producció: Coral Cantiga/ Durada: 1 h 20 min

Dia: Dissabte 24 d'octubre

Hora: 21 hores

Lloc: Teatre Municipal el Jardí

Preu: 12 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com.

 

24/10/2015 de 21:00 a 22:00