Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cantània és una activitat inoblidable per als cantaires, professorat, famílies, professionals que participen en l’activitat i públic en general.

  • Adreça

    Teatre Municipal el Jardí

  • Preu

    6 euros

La Sara és una nena cega que està obsessionada amb viatjar. Cada nit li demana al seu pare, el Daniel, que li llegeixi un capítol de La volta al món en vuitanta dies, de Jules Verne, que és el seu llibre preferit. Daniel elabora un pla per complir el desig de viatjar de la seva filla. Cada matí sortiran tots dos de casa amb les maletes i agafaran el tren de rodalies, faran uns quants transbordaments, i tornaran al cap d’unes hores però no al seu pis, sinó al pis de dalt, on una família provinent d’un altre país, els acollirà fent veure que es troben al seu país d’origen. Amb gent de tants països com hi ha a l’edifici podran viatjar tant com vulguin.

Cantània és una activitat inoblidable per als cantaires, professorat, famílies, professionals que participen en l’activitat i públic en general.

Direcció musical: Elisenda Carrasco, Oriol Cantanyer i Eva Martínez | Direcció escènica: Marta Gil, Cristina Martí i Adrià Aubert Autoria musical: Raquel García-Tomás | Autoria guió: Bernat Castany Prado | Coordinador musical: Pep Prats.

1r CONCERT (Divendres 19 de maig, 20h): escoles Joan Reglà, Sol i Vent, Maria Àngels Anglada, Josep Pallach, Parc de les Aigües i Escolàpies Figueres.

2n CONCERT (Dissabte 20 de maig, 16.30h): escoles Amistat, Llers, Els Terraprims, Joaquim Vallmajó, ZER Tramuntana i Sant Pau.

3r CONCERT (Dissabte 20 de maig, 20.30h): escoles Caritat Serinyana Cap de Creus, Cor de Maria, Les Mèlies, La Salle Figueres, Escola Gonçal Comellas, Santiago Ratés i Josep Pous i Pagés.

4t CONCERT (Diumenge 21 de maig, 12h): escoles El Bruel, Joana d'Empúries, Carme Guasch i Darné, Centre Escolar Empordà i Salvador Dalí.

5è CONCERT (Diumenge 21 de maig, 18h): escoles Pla de l’Ametller, Fluvianets, Narcís Monturiol, Llagut, Pompeu Fabra i Ruiz Amado.

de 19/05/2023 a 21/05/2023