Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cantata infantil amb els concerts de Cantània 2015, 'Al bell mig de la terra', al Teatre Municipal el Jardí.

En Khalil, un noi d’origen africà que fa poc temps que viu en una ciutat del sud d’Europa, està fascinat per una cosa que ha vist per primera vegada a la vida. És una bèstia gegant, un paisatge de llum i de colors, una extensió d’aigua increïble. És la mar Mediterrània, que ha estat durant milers d’anys lloc de trobada per a viatgers, comerciants, músics, poetes, emigrants... Un mar situat al bell mig de la terra, que conté simbòlicament molts valors essencials de la cultura, la natura, la història i el nostre present més immediat. Al mar, tot s’hi escriu i tot s’hi esborra, és la memòria del món.

1r concert Escoles L’Esculapi, ZER Tramuntana, Teresa de Pallejà, Els Terraprims, Parc de les Aigües, Joaquim Vallmajó i La Salle.

2n concert Escoles Joana d’Empúries, Narcís Monturiol, Pompeu Fabra i Sant Pau.

3r concert Escoles Santiago Ratés, Amistat, M. Àngels Anglada, Joan Reglà, Llagut, Empúries i Escolàpies.

4t concert Escoles Ruiz Amado, Gonçal Comellas, Salvador Dalí, Fluvianets, Josep Pallach, Cor de Maria i Montserrat Vayreda.

Cantània és una producció de l’Auditori de Barcelona.

 

Música: Xavier Pagès / Text: Carlota Subirós / Direcció musical: Josep Prats i Elisenda Carrasco / Preu: 8 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí.

Dies i hores: Dissabte 23 a les 16.30 i a les 20.00 hores i diumenge 24 a les 12 i a les 18 hores

Lloc: Teatre Municipal el Jardí

de 23/05/2015 16:30 a 24/05/2015 00:00