Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aria és una jove artista nascuda a Castelló d'Empúries resident a Berlín que s'identifica com una persona molt sensible al medi i a tots els colors i matisos que l'envolten

  • Aria
  • 2023-08-15T22:00:00+02:00
  • 2023-08-15T23:59:59+02:00
  • Aria és una jove artista nascuda a Castelló d'Empúries resident a Berlín que s'identifica com una persona molt sensible al medi i a tots els colors i matisos que l'envolten
  • Adreça

    Plaça Josep Pla

  • Preu

    Gratuït

Aria és una jove artista nascuda a Castelló d'Empúries resident a Berlín que s'identifica com una persona molt sensible al medi i a tots els colors i matisos que l'envolten. S'empodera amb l'emoció i la utilitza per capturar sensacions en melodies. La seva música es transmet idees i sentiments amb anècdotes genuïnes per construir una narrativa potent.

El projecte va començar quan l'Aria es va traslladar a Berlín a la recerca d'intimitat amb ella mateixa. Va ser durant aquest llimb on va compondre el seu àlbum debut "Fantasy Is My Religion", que explica la història del seu floriment moral i personal de noia a dona. Aquests mateixos valors estan sempre presents en el procés creatiu de cada cançó que compon.

Aria eleva els seus sons soul a través de les lletres, les melodies i la seva producció èpica i sensible. Afirma: "La música que creo és un homenatge a aquells que són prou valents per sentir".

Interpretació: Aria Gómez (veu) i Juan Pablo Duran (guitarra)

Talent km0

Aria Gómez (Castelló d'Empúries, 1998)

15/08/2023 22:00