Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Des de la Biblioteca Fages de Climent, volem llegir, rellegir i aprofundir en l’obra d’aquesta escriptora, la nostra MARIA ÀNGELS ANGLADA.

 
Fa quinze anys que ens va deixar i per sort tenim el seu llegat que ens fa reviure el que som i el que podríem ser com a país com a poble amb la nostra idiosincràsia, amb aquest farcell narratiu, que ens ofereix, farcit d’elements simbòlics que fan enaltir encara més la seva prosa i poesia.
 
Una dona valenta del segle passat que no té por de defensar una ideologia humanística, a partir de l’estudi i aprofundiment dels clàssics; una dona que esbrina i analitza sense embuts, la família en la qual tria de viure  i la comarca que l’acull; una dona que cerca en la  literatura un compromís de vida, un pal de paller en què s’estintola i ajusta als afers circumstancials que la nostra existència  ens marca.
Així doncs, aquest mes d’agost la Biblioteca us proposa les lectures de Maria Àngels Anglada; tindreu tota la seva obra a la planta 0. Podeu consultar la guia de lectura a  http://www.bibliotecadefigueres.cat/
 
Per tal d’aprofundir i gaudir del coneixement de les lectures, us proposem una tertúlia que tindrà lloc a la sala d’actes de la Biblioteca, el 22 de setembre, a dos quarts de vuit del vespre acompanyada d’una conferència a càrrec d’Assumpció Heras i Trias, Llicenciada en Filosofia i Lletres, -Història antiga i Arqueologia-, Filologia catalana i catedràtica de llengua i literatura catalanes d’educació secundària.
Assumpció Heras, a banda de la seva dedicació a la docència, ha escrit diversos articles crítics sobre diferents aspectes de l’obra de Maria Àngels Anglada i ha publicat el llibre Lligams (Les relacions entre els personatges de la narrativa de Maria Àngels Anglada). Brau editors, 2014.

de 01/08/2014 00:01 a 22/09/2014 00:00