Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest estiu l’Ajuntament de Figueres ofereix un servei debibliopiscina que s’ubica a la glorieta de la piscina municipal, en una zona ombrívola, equipada amb taules i cadires i materials per a la lectura de tipus variat. El lot de llibres per a adults i per a infants que s’ha posat a disposició dels usuaris i usuàries de la piscina municipal està integrat per novel·les, llibres de salut, autoajuda, etc. i llibres infantils per a totes les edats, incloent alguns còmics i manga.
 
La bibliopiscina és un servei de la Biblioteca de Figueres, que es podrà gaudir de l’1 de juliol fins el 7 de setembre en horari de  10.30 h a 19.30 h, que té per objectiu fomentar la lectura, captar nous lectors i apropar als usuaris de la piscina els serveis de la biblioteca durant l’estiu. Per a gaudir d’aquest servei, no cal tenir el carnet de la Biblioteca, doncs la consulta i lectura tindran lloc a la mateixa piscina.
 

Aquesta iniciativa es duu a terme gràcies  a un pla d’ocupació de dinamització d’activitats educatives en el lleure en el marc del Pla Educatiu d’Entorn (Programa Treball als Barris) finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. 

de 01/08/2014 10:30 a 07/09/2014 00:00