Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Marató de donació de sang el dia 5 de setembre de 10 a 14,30 h i de 15,30 a 21 h a l´hospital de Figueres. Consulteu el programa d´activitats

El dissabte 5 de setembre se celebrarà la marató de donació de sang de Figueres, a l'hospital de Figueres, de 10 a 14.30 i de 15.30 a 21 hores. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits, té el suport de l'Ajuntament de Figueres, l'hospital de Figueres i l'Associació de Donants de Girona.

L'objectiu és assolir un nou rècord de donants i superar les xifres d'edicions passades. En l'anterior marató es va aconseguir una gran participació, amb 443 participants.

La marató vol convertir la donació de sang en una gran jornada festiva. A més a més, aquest any, a través de l'etiqueta #MSangFigueres, es vol estendre la presència de la marató de donació de sang a les xarxes socials, i així mobilitzar la societat de Figueres present a les xarxes socials de Twitter i Facebook.

La marató vol sensibilitzar sobre la importància de donar sang com un hàbit i d'aconseguir nous donants per estendre aquesta pràctica entre el màxim nombre de ciutadans. Cal tenir en compte que cada dia calen 1.000 donacions a Catalunya per atendre les necessitats dels malalts, i cal recordar que una de cada deu persones que entra en un hospital necessitarà una transfusió de sang.

Durant les dotze hores de marató hi haurà un marcador electrònic, un espai condicionat, un refrigeri gratuït i música ambient. Es farà a l'hospital de Figueres.

Paral.lelament i durant l´horari establert es portaran a terme tota una sèrie d´activitats (blla, cant cora, exhibició de gimnàstica, play-backs, etc)...a càrrec de diferents associacions i entitas de Figueres i amb l´ajuda de voluntaris. 

A les 18h tindran lloc dues rues: l´una protagonitzada per Batukada i l´altra de cotxes antics, 600 i motos.

Consulteu el programa d´activitats.

 

 

05/09/2015 de 10:00 a 11:00