Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Figueres acollirà dissabte la tercera edició d'Esotèric Figueres, La Fira Estotèrica i de Teràpies Alternatives de la ciutat, que enguany se celebrarà a La Rambla.

El certamen està organitzat per l'Associació de Veïns i comerciants del barri de l'Estació i inclou una programació variada per a tots els públics amb espectacles, activitats, un mercat i diverses conferències.

Esotèric Figueres s'inaugurarà dissabte a dos quarts de deu del matí, amb la obertura del mercat, i s'allargarà durant la resta del dia, fins a mitjanit. La tercera edició de la fira tindrà com a convidat especial el periodista, cineasta i escriptor Sebastià d'Arbó, reconegut per la seva tasca divulgadora del món esotèric, que oferirà una conferència sobre la bruixeria a Catalunya.

D'entre les activitats programades, destaquen els espectacles alternatius de la companyia Drakònia durant tot el dia, la conferència d'Imma del Destí sobre la quiromància, la batucada amb el grup Tramuntakada, o el gran ritual de fi de festa on es cremaran tots els desitjos recollits durant la fira. 

Dia: Dissabte 6 d'agost

Hora: De 9.30 a 00 h

Lloc: Rambla

Organitza: Associació de Veïns de la plaça de l'Estació

06/08/2016 de 09:30 a 10:30